Welkom!

 

Hier vindt u informatie over mijn praktijk, visie en werkwijze. Deze wijken in belangrijke mate af van wat u aantreft in andere fysiotherapiepraktijken. Zo heb ik mij toegelegd op het onderzoek en de behandeling van hoofdpijn, nek- en rugklachten en klachten die uitgaan van de wervelkolom. Voor het onderzoek en de behandeling gebruik ik de methodes van McKenzie- en Dean Watson. Verder werk ik samen met de orthopedie en pijnpoli van het Vie Curi Venlo en ben ik een dag per week werkzaam in de DC pijnkliniek in Roermond. De gehele opzet van mijn praktijk is erop gericht u de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden. Per afspraak reserveer ik daarom altijd 60 minuten. Over wat beste kwaliteit fysiotherapie is bestaat veel verwarring. Mijn visie leest u rechts. Heeft u vragen, belt u mij dan gerust!

 

Koen Overdijk, fysiotherapeut en geregisteerd (cred) McKenzie therapeut

 

Ik hoop, dat ik u binnenkort mag helpen met het beantwoorden van de volgende vragen:

  • wat is de oorzaak van mijn klachten?

  • wat kunt u er aan doen?

  • wat kan ik er zelf aan doen?

  • Wat kan ik doen om te voorkomen dat ik deze klachten nog vaker krijg?

   * Snel meer informatie over mijn praktijk en werkwijze? Klik op veelgestelde vragen.

 

Contractvrij

Om u geheel naar eigen inzichten te kunnen behandelen en u zo de hoogste kwaliteit te kunnen bieden sluit ik geen contracten af met zorgverzekeraars. Een goede aanvullende zorgverzekering, is een verzekering die ook niet gecontracteerde fysiotherapie voldoende vergoedt en u zo vrij laat in uw eigen keuze voor de beste fysiotherapeut. zie voor dit jaar vergoedingsoverzicht fysiotherapie 2015.

     

Kwaliteit:

Mijn idee van kwaliteit is om samen met u in een zo kort mogelijke tijd de grootst mogelijke verbetering te bereiken. Als dit niet mogelijk mocht zijn hoort u dit zo snel mogelijk. Tevens wil ik u zo informeren, zodat u zelf kan zorgen dat deze verbetering ook kan aanhouden.

 

Ervaringen van anderen:

Veel tevreden patiŽnten beloofden het, slechts een klein deel deed het: ze schreven wat ze vonden van mijn aanpak op places.tomtom.com (3), kiesjefysio.nl (7) of zorgkaartnederland.nl (32) Schrijft u nadien ook een beoordeling? Zo helpt u andere patiŽnten mij te vinden.  

Echte McKenzie therapie: Alleen therapeuten die geregistreerd staan op www.mckenzie.nl voldoen aan de minimale eisen van het McKenzie Institute Benelux. Zij hebben alle cursusdelen gevolgd en zijn geslaagd voor het theoretisch en praktisch examen. Ook volgen zij regelmatig speciale nascholing en werken zij met de McKenzie onderzoeksformulieren. Helaas zijn er "collega's" zonder registratie die beweren McKenzie therapie aan te bieden. Dit kan bij de patiŽnt leiden tot geen of mindere resultaten of zelfs leiden tot verslechtering.

 

 

 

 

laatste update: 02-mrt-2015

 

geregistreerd in het centrale kwaliteitsregister van de KNGF

 

lid en klachten-

 regeling van het KNGF

  Geregistreerd in het register voor MDT/McKenzie-therapeuten (sinds 1998)

 

Geregistreerd in het register voor hoofdpijn- & migraine-therapeuten van Dean Watson

 

 

Geregistreerd op:

 

 

Resolutie < 1024x768

Verantwoording

 Copyright Orthopedisch Adviesburo 2007©